Светът на широкоформатния печат – динамичен и бързоразвиващ се

Светът на широкоформатния печат е динамичен и се развива с изключително бързи темпове. Доказателство за това е създаването на продукти с качество и скорост, трудно постижими през близкото минало. 

„През последните десет години технологиите се развиха много“, казва Ангел Ангелов, управител на компания на INTEGRAL BG. Фирмата предлага машини за индустриални и рекламни производства и е официален дилър на Roland. На тазгодишното изложение COPI’S, INTEGRAL BG предлага най-новите машини в областта на широкоформатния печат.

„Сегашните машини са с много по-високо качество, а скоростта се е вдигнала три пъти“, допълва Ангел Ангелов, посочвайки към печатаща се географска карта. Детайлите ѝ са изключително фини и затова се печата на висока резолюция; това е и причината процесът при подобен вид продукти да отнема повече време от стандартното. При нормален – продуктивен печат, 1 кв.м. на тази машина се печата за 10 минути.

Според управителя на INTEGRAL BG секторът тепърва се развива в областта на дигиталния печат. Причината е, че визуалната комуникация навлиза динамично на пазара и се използва все повече.

На изложението COPI’S Ангел Ангелов пожелава много успехи, безпроблемна работа и доволни клиенти.