Светът на широкоформатния печат – динамичен и бързоразвиващ се

Светът на широкоформатния печат е динамичен и се развива с изключително бързи темпове. Доказателство за това е създаването на продукти с качество и скорост, трудно постижими през близкото минало. 

Високотехнологичните фрези могат да пресъздадат всяко изображение

Модерните високи технологии позволяват бързо производство при изключително високо качество. Доказателство за това са високотехнологичните фрези, които могат да пресъздатат всяко изображение върху различни материали.

Дигиталният печат върху текстил – модерен и с много предимства

Ерата на „високите“ технологии. Това е XXI в. Различните технологични решения на тази ера дават възможност за създаване на продукти и реализиране на идеи, трудно достижими само преди десетилетия. Сред изключително интересните решения на пазара е дигиталният печат в текстилната индустрия. Неговите предимства бяха представени по време на тазгодишното изложение COPI‘S.

K & M PRINT представи възможностите и перспективите в сублимационния, екосолвентния и uv печата

K & M PRINT показа продуктите си с увлекателна презентация по време на COPI’S. Представителите на компанията разказаха за високоскоростния сублимационен принтер Proximaна Liyu DMS GmbH, Германия, чийто ексклузивен представител за България е K & M PRINT.

Клиентското автоматизиране е ключът към успешната печатница

Вторият ден на COPI’Sзапочна с увлекателни и полезни презентации за всички специалисти в бранша. Презентация на ГЕД за стандартизацията и оптимизацията на процесите разкри тайните за оформянето на добра печатница. Лектор на събитието беше г-н Иван Стайков.

Автомобилът е носител на индивидуалност – с 3D – технологии от 3М Partners

Приковаващи вниманието, носители на индивидуалност и с още повече характер. Така накратко могат да бъдат описани автомобилите, при които е използвана техниката на 3D текстурираното фолио. Всеки гост на COPI’S може да се запознае с технологията, посещавайки щанда на компания 3М Partners, която специално за изложението е визуализирала идеята си върху високопроходим автомобил. 

Указателна карта на изложението с добавена реалност за посетителите на COPI’S

Броени дни ни делят от старта на COPI’S.  Указателната карта на изложението, която получават  всички посетители, тази година е с добавена реалност за повече забавление. Технологичното решение на българския start-up iGreet внедрява  дигитално съдържание в стандартни печатни носители, като създава мост между физическия и дигиталния свят.

iGreet с технология за добавена реалност

Благодарение на технология за добавена реалност традиционната картичка оживява пред очите ви, когато я сканирате с мобилното приложение на iGreet. По невероятен начин хартията се превръща в екран, на който можете да гледате видео със звук.

VR Еxpress и виртуалната реалност

Дейността на VRЕxpressсе състои в 3 основни направления: създаване на поръчково съдържание за виртуална реалност: 360 градусови видеа и анимации, интерактивни изживявания, провеждане на събития с VRинсталации и брандиране на VRмобилни очила- GoogleCardboard.

Множество продукти от Дедал Къмпани ООД

Дедал Къмпани се включва в изложението COPI’S с множество и разнообразни продукти. Посетилите щанда и попълнили анкетна карта на Дедал, ще получат правото да закупят около 30 продукта на много атрактивни цени до 15.10.2017 г. Какво може да видите на щанд Д5 в зала 3:

Интер Експо Център дари принтер на учениците в НГПИ „Свети Лука“ – София

Организаторът на единственото в България изложение за печатни и рекламни комуникации COPI‘S – Интер Експо Център, дари принтер Konica Minolta на учениците в специалност „Пространствен дизайн“ от Националната гимназия по приложни изкуства „Свети Лука“ в град София. Лично управителят на ИЕЦ Ивайло Иванов връчи новата придобивка на училището.

ГЕД ще направи демонстрация на софтуерни решения за оптимизация на работния поток – Enfocus PitStop Pro и PDF Review

По време на събитието COPI’s 2017 ГЕД ще представи софтуерни решения на Enfocus за корекция на файлове – PitStop Pro – и затяхната проверка и одобрение от клиента -PDF Review. Това са гъвкави решения за проверка съответно на входящи файлове и файлове за предпечат и печат. Те дават възможност за автоматизиране и опростяване на множество действия, което подобрява работата и прави производствения процес по-ефективен.

Гед представя: Enfocus Switch – софтуерно решение за автоматизация на работния поток

По време на събитието COPI’s 2017 ГЕД ще покаже и демонстрира в детайли няколко водещи софтуерни решения в областта на комуникацията с клиенти, управлението на отдела по дизайн и предпечат и автоматизациятана работните процеси по работа с файлове за печат.

Машина за брайлово писмо от 10х

10х е компания, която ще представи американска  машина за монтаж на брайлово писмо върху различни повърхности. Изпъкналите полусфери изпълняват всички европейски и американски изисквания за ненаранимост на пръстите и добра четливост.

ProTex показва принтери за текстилния бранш

ProTex е добре позната марка за многo фирми в текстилния бранш,  доказан доставчик на оборудване и мастила за дигитален печат и други процеси в текстилната индустрия. Компанията е представител на Kornit, PolyPrint, MTEX, MHM, Chiossi e Cavazzuti и много други.