UV-системи за обогатяване на печатни изделия с частичен и обемен лак, предлага Коника Минолта

Ниските разходи на косумативи и висококачествената крайна продукция са от първостепенно значение за всеки производител. На COPIS 2018 Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ще предложи на своите клиенти цифрова UV-системи за обогатяване на печатни изделия с частичен и обемен лак.

Дигитален печат, ситопечат и финиширащи процеси, предложени от професионалисти

COPIS 2018 ще бъде мястото, на което ВКФ Ренцел България Продакшън ще даде възможност клиентите да се запознаят с фирмените възможности ца дигитнален печат, ситпечат и финиширащи процеси. Присъстващите ще открият портфолиото от услуги в зала 3, щанд А5.

Четирицветна дигитална преса AccurioJet KM-1

Внедряването на модерните технологии е основен фактор за развитието на бизнеса. Затова Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ще представи AccurioJet KM-1 – четирицветната B2 дигитална преса с мастилено струйна технология. Разработена от Konica Minolta и Komori, тя създава краен продукт с високо качество на изображението.

Брандирани импресивни и комбинирани дисплеи от ВКФ Ренцел България Продакшън

Успешната търговия с промоционали продукти изисква те да бъдат разположени по правилния начин в търговския обект. Давайки разннообразни предложения в тази област, на COPIS 2018 фирма ВКФ Ренцел България Продакшън ще даде възможност на клиентите си да се запознят с предимствата на брандираните импресивни и комбинирани дисплеи.

Водещият модел на Konica Minolta за цифров цветен печат – Accurio PRESS C6100

На COPIS 2018 основен акцент в представянето си Коника Минолта Бизнес Солюшънс България поставя на Accurio PRESS C6100 с Color care module IQ-501. Водещият модел на Konica Minolta за цифров цветен печат осигурява високо качество и производителност.

Ценовите стикери са вече електронни

Може би сте забелязали основния недостатък на хартиените рекламни стикери. Често при изписването на продуктовото име се допускат грешки или неволно се пропуска някоя от цифрите в цената. Това поражда нужда от изработването на нови стикери, допълнителни разходи за търговския обект и негативни емоции у клиента.

Актив Комерс-Костенец – с нова продуктова линия за 2019г.

COPIS 2018 ще бъде мястото, на което Актив Комерс-Костенец ще представи своята нова продуктова линия за 2019г. Тя, както и останалите изделия на фирмата, подсигуряват доброто и правилното организиране на работния ден.

Да изградим фирмения си имидж

Изграждането на фирмен имидж е процес, при който трябва да се обръща специално внимание на всеки детайл. Сред основните такива, са продуктите, които подаряваме на своите бизнес партньори и клиенти и формата, под която ги поднасяме. Красиви, стилни и индивидуални – това са предложенията за фирмени подаръци на фирма Vivati.

Високо качество и максимална проиводителност с цветните системи на Ricoh

Високо качество на печат, безпроблемна работа, максимална производителност. Тези три характеристики са сред водещите при цветните системи Ricoh PRO C5200S и Ricoh PRO C7200, които фирма Кантек ще представи на COPIS 2018 от 2 до 4 октомври.

Материалите за широкоформатен печат – на щанда на ТЕПЕДЕ – БЪЛГАРИЯ

Фирми стартиращи бинеса си. Компании, които искат да разширят производството си в сферата на широкоформатния печат. За всички тях и целия сектор са предназначения материалите за широкоформатен печат HP LATEX 335 Print & Cut, които ТЕПЕДЕ – България ще представи на COPIS 2018.

Кантек представя производствени системи на Canon

Производствените цветни и черно-бели системи на Canon ще бъдат сред акцентите в представянето на фирма Кантек. Съчетавайки бързина на работа, високо качество и модерни технологии, те са оптимално решение за всяка фирма в бранша.

Бизнес раница от ново поколение предлага Макс Пен Интернешънъл

В модерното и забързано ежедневие е нужно да разполагаме с иновативни и отговарящи на начина ни на живот аксесоари. Затова от 2 до 4 октомври на COPIS 2018 фирма Макс Пен Интернешънъл ще предложи практични и функционални предложения. Сред тях е бизнес раницата от ново поколение.

Сублимационни принтери за по-ефективно производство

Сублимационните принтери ще бъдат сред акцентите на компания Totem Group в участието ѝ на изложението през тази година. Наживо техните възможности ще бъдат демонстрирани на фирмения щанд – в зала 4, щанс С2.

Термотрансферен принтер за тагове на щанда на „Дилком България“

Фирма „Дилком България“ развива широка дейност в сферата на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка. На COPIS 2018 тя ще постави на вниманието на присъстващите иновативния термотрансферен принтер за тагове на TOSHIBA.

Двустранно залепващи ленти, листове и щанцовани детайли от КЛЕБЕКС Василев

Разнообразие от решения и продукти ще предложи по време на COРIS 2018 компания КЛЕБЕКС Василев. Сред тях ще бъдат продукти за полиграфията, рекламната дейност, индустриалното производство и всекидневието.

Перфорищата машина Tornado Autopunch EX, представена от Дита-М България

Изданието на изложение COPIS през тази година ще бъде мястото, на което компания Дита-М България ще представи перфорираща машина за производство на тефтери и календари със спирали Tornado Autopunch EX. Фирмата ще представи възможностите ѝ на щанд 3C12 в зала 3 от 2 до 4 октомври.